Търсите ли без глутен предястие, което се удвоява като идея за десерт с ниско съдържание на въглехидрати за Деня на благодарността? Ние имаме отговора с тези привлекателни, увлекателни ухапвания без глутен. Приятелите и семейството ви ще бъдат доволни от тези вкусни творения!

 

Най-добрата част: Те са и двете, които трябва да произвеждат и използват съставки, които вече имате на ръка.

скуош-круша-мъдрец-ухапване-3-0915.jpg

Фотография от: Одра Мълкерн

Butternut Squash и Ricotta на суха круша

Денят на благодарността е да благодарим и да отпразнуваме реколтата и каква по-добра храна представлява сезона, отколкото скуошът “butternut”? Тази рецепта, която не съдържа глутен, ще превърне традиционния си скуош в модерен шедьовър.

 

За да направите, вземете изсушена круша и свалете малко прясно сирене от рикота в средата. Свежият е най-добрият тук, но обичайното си закупено от магазина сирене от рикота ще го направи. След това, вземете малко печено напитки и нарязайте на малки кубчета. Използвахме сладкиш, който беше сладко подсладен с кафява захар, но това не е задължително. Nestle на кубчета на скуош на върха на рикота и гарниране с пържен лист от градински чай.

орехов-шоколад-оранжево-ухапване-6-0915.jpg

Фотография от: Одра Мълкерн

Шоколад пекан “Пай” на сух орехов крекер

Някои може да твърдят, че пайките са най-добрата част от Деня на благодарността, но те също могат да доведат до претоварване с въглехидрати. Вместо да пълните гостите с тежки десерти, опитайте тази нова победа върху ол ‘класическата рецепта за пекан, като я деконструирате с разкошен нов обрат. Също така можете да се възползвате от пълненето на остатъчния пеканов пай и да го превърнете в тази вкус!

 

Първо, или ще имате нужда от остатъчен пеканов пай пълнеж (което е много трудно да дойде в дома ми, тъй като обикновено изчезва с яростно темпо), или можете да изпечете някои пекани с масло, кафява захар, канела и индийско орехче. Поставете купичка от сместа от пайън пай на сух оранжев крекер. След това изстийте с шоколад по ваш избор. Можете да получите творчески тук! Чувствайте се свободни да експериментирате със супер тъмния шоколад или опитайте леко да разтопите Nutella в микровълновата фурна. Също така, уверете се, че топете шоколада по правилния начин, за да получите ефекта на дъжд, който желаете.

 

Искате ли да знаете как правилно да изпечете подправки? Гледайте видеоклипа по-долу!