Кулинарни-централният-Complete-0316.jpg (skyword:234796)

Букет от рози има съвсем различна красота от букет от сукуленти; подреждането на папратите е съвсем различно от подреждането на коледния бор. Това, което прави всяка уговорка уникална, освен всичко останало, са естествените цветове, които те притежават. Истинската им красота проблясва, когато цветята са подредени, подредени и стегнати или разхлабени и леко усукани помежду си. Елегантно поставени във вода или висящи от врата – където и да ги поставим – те могат да преобразуват пространството ви.

 

Работя с храна ежедневно. Голяма част от това! Повечето дни правя сирене храни за закуски, печен шоколад gooeyness, и закуски casseroles. Много дни това е, което ние в крайна сметка яде. Полагам всичко възможно да ям салати за обяд и вегетариански вечери, но рядко спирам да се възхищавам на зелените, вместо това те служат за здравословна цел. И заради това, понякога забравям красотата, която държи зеленчуците. Не само на вкус, но на външен вид. Онзи ден бях подложен от производствената част на местния пазар и почти го обърках за отдела за цветя. Така че, когато видях тези зеленчуци, само за $ 1.50 за куп, реших да направя великолепен букет.

 

Кулинарни-централно-зеленчуци-0316.jpg (skyword:234798)

През уикенда планирах да изпея цвекло и да правя чипс от цвекло. Били ли сте някога направени чипс цвекло? Те са толкова прости и вкусни. Но когато видях дъгата на швейцарската орловица в производствената пътека, аз се вдъхнових. Реших да направя “зеленчуков” аранжимент с моите зеленчуци, знаейки, че можем да се наслаждаваме на вечерята с нашите гости и на следващия ден да го наряза и да го изям! Ето как да направите букет от зеленчуци!

Кала-лилии-отгоре-надолу-0316.jpg (skyword:234800)

Включих няколко кал лилии и зеленина, но като цяло красотата в подреждането идваше от зеленчуците. Намерих вдъхновение в други договорености, които споделяха подобни палитри и се врязаха в уменията ми за подреждане.

Цвекло договореност-0316.jpg (skyword:234825)

Моите зеленчукови букети бяха голям хит! Получих много комплименти за това уникално (и евтино!) Споразумение. Най-добрата част е, че опциите са безкрайни и можете да коригирате това, което включвате, според сезоните. Сигурен съм, че ще получите допълнителни бонус точки за включване на зеленчуците, които са били подредени във вечерята, която обслужвате гостите си! Независимо дали става дума за вечеря за приятели, занимание с деца или за масата ви за Великден, това зеленчуково оформление ще донесе ярка светлина във вашия дом.

 

Съвети:

  • Уверете се, че сте измили зеленчуците си! Всяка мръсотия може да замръзне много бързо водата.
  • Съхранявайте зеленчуците на студено, но не ги оставяйте да замръзнат в хладилника.
  • Опитайте кале и bok choy, или се придържайте към един зеленчук във вазата (като цвеклото горе).