IPAD-стенд-0911mld107292.jpg

HomeRoutines

HomeRoutines ви позволява да качите списък със задачи с всичко, което трябва да се направи около дома. Останете на върха на домакинските задачи, като създадете аларми, за да ви напомнят, че трябва да се свърши работа. Също така е чудесно за делегиране на задачи, ако имате съквартиранти или партньор, които се нуждаят от това допълнително шумолене за почистване на банята.

iPhone

 

мента

Mint ви позволява лесно и сигурно да плащате сметки и да организирате личните си финанси. Проверката на профила ви, спестовната сметка и кредитните карти са синхронизирани на едно място и са показани по начин, който е лесен за разбиране. Можете също така да зададете сигнали с нисък баланс.

Android // iPhone

 

Хранително-вкусовата промишленост

Grocery IQ ви позволява да създадете списък с хранителни стоки и да пестите пари едновременно. За лекота и бързина можете да добавяте елементи към вашия списък с хранителни стоки чрез сканиране на баркодове. Произведено от coupons.com, той показва талони, които се предлагат в много местни магазини за хранителни стоки и ви дава достъп до тях чрез приложението.

Android // iPhone

 

BigOven

Голямата фурна предлага достъп до повече от 200 000 рецепти, с акцент върху бързите и лесни за готвене ястия. Можете да създадете план за хранене чрез добавяне на рецепти към календар и сканиране в писмени рецепти. За $ 15 на година можете да надстроите приложението и автоматично да генерира списък с хранителни стоки въз основа на избраните от Вас рецепти.

Android // iPhone

 

TaskRabbit

Понякога просто няма достатъчно време през деня, за да се свърши всичко. TaskRabbit улеснява наемането на допълнителен набор от ръце, за да направи всичко от работа в двора до подготовката за химическо чистене. Това е следващото най-добро нещо, което всъщност е да имате личен асистент! За вашата сигурност работниците от TaskRabbit са предварително квалифицирани и подлежащи на проверка.

Android // iPhone

 

Начало далеч от дома

Тези джаджи ще държат под око имота ви и ще гарантират, че нещата вървят гладко, дори когато не сте там.

Научете повече за тези приложения