Markers_1.JPG (skyword:187255)

Folk bruger ring markører til at “markere” mønster gentagelser, holde øje med fald eller stigning i sektioner og lette behovet for løbende at tælle deres strikkesting.

 

Hvis du nogensinde har strikket rundt i runden, siger dine mønsterinstruktioner sandsynligvis noget som: “Sæt 96 sting på plads, læg mærke og deltage for at arbejde i runden.” Markører er gode, og de kommer generelt i to former: ring markører og split ring markører. De splittede ringe er min foretrukne markør, da de generelt er mere alsidige. De kan glides mellem sting på dine nåle, ligesom ringmarkører eller placeres på en søm for at markere et bestemt punkt i strikningen. Jeg placerer ofte en hver ti rækker på mit arbejde for at undgå at tælle hvor mange rækker jeg har arbejdet!

 

Hvis du er noget som mig, søger du altid efter en markør. De er som bobby pins. Du ved? De ting, der er overalt, når du ikke har brug for en, så ingen steder at blive fundet, når du gør. Når jeg ikke kan finde en med det samme, løber jeg og knuser en smule affaldsgarn og laver min egen markør. Men jeg har også brugt sikkerhedsnåle, bobby pins, jeg har bøjet ud af form, papirclips og de små gummibånd til kidfletter. Hvad du bruger, betyder ikke noget, så længe de gør jobbet for at holde styr på maskerne, så du ikke behøver at.

place_knit_marker_0915.jpg.jpg (skyword:187262)

For at bruge en markør til at vise begyndelsen af ​​din runde, skal du blot placere markøren på spidsen af ​​højre nål og derefter tilslutte dit arbejde som normalt.

marker_join_knit_0915.jpg (skyword:187263)

Når arbejdet er sammenføjet til strikning i runden, vil markøren rejse rundt om din nål mellem den første og sidste søm på din strikning.

marker_knit_around_0915.jpg (skyword:187270)

end_round_marker_0915.jpg (skyword:187271)

Når du begynder at nærme slutningen af ​​runden, vil du bemærke din markør igen. Når du når det, skal du bare glide det fra venstre nål til højre nål og fortsætte. Det rejser bare sammen som du strikker. Der er ingen grund til at strikke det ind i arbejdet eller gøre noget fancy. Bare lad det være der.

marker_slip_knit_0915.jpg (skyword:187272)

Du kan også bruge markører på andre punkter i dit arbejde for at angive forskellige ting, du skal holde styr på. Jeg har for nylig strikket en simpel hat og brugt en markør ved hvert faldpunkt. Jeg vidste, at i hver runde ville jeg strikke de to sømme foran hver markør og ved at bruge markørerne til at vise mig, hvor mine fald skulle ske, behøvede jeg ikke at tælle en enkelt søm!

Markers_8.JPG (skyword:187275)

Du vil se i ovenstående billede, jeg brugte den “hjemmelavede” garnmarkør til at markere begyndelsen af ​​runden. Ved at bruge en kontrasterende markør vidste jeg stadig, hvor begyndelsen af ​​runden var. Denne kontrastmarkør angiver begyndelsen bortset fra alle de andre markerede punkter. De andre markører er en stil med coilless sikkerhedsstiften tilgængelig fra online shop hos Kelbourne Woolens.

 

Du kan finde alle slags interessante stingmarkører på din lokale garnbutik eller besøge en lokal beading eller smykkefremstillingsbutik for at lære at lave din egen!