Et indlæg deles af Paint2It (@ paint2it) på

 

Vi har alle været der: Du maler en væg i dit hjem, når du ved et uheld støtter bakken, hvilket forårsager, at maling sprøjter på gulvet. Hvis du er heldig, kommer den kun på din dråbe klud, men oftere end ikke, det ender på gulvet eller tæppet, hvilket gør et rod.

 

Hvis du er træt af at rense maling, når du redecorerer, vil du elske Paint2it, en håndholdt bakke, der bruger “anti-gravity” -teknologi til at fælde malingen, hvilket gør det umuligt at spilde. Den cirkulære bakke kan holde op til 12 ounce lak ad gangen, og selv når den vender op eller ned, vil malingen blive lagt. 

Denne kølige innovation ville være nyttig for en lang række projekter, især hvis du maler på en stige, som du ville være i stand til at bære malkebakken med dig. Dette vil ikke kun reducere risikoen for spild, det kan også spare tid, da du ikke behøver at klatre op og ned ad stigen for at få mere maling. 

 

Der er to versioner af Paint2it: Pro og Plus. Pro er dyrere og indeholder en genanvendelig liner, mens Plus bruger engangsliner til hvert projekt. Uanset hvilken version du vælger, vil det utvivlsomt være et nyttigt værktøj til dit næste maleri projekt! 

 

[KONTROLLER: Maleri et værelse: Trin for trin]

Start et nyt malingsprojekt? Sådan beregner du hvor meget maling du skal bruge til et værelse: