Bob Ross and The Joy of Painting

Fotografi af: Acey Harper

Husk at se Robert Norman Ross? I 80’erne var han bedre kendt som Bob Ross, vært for den langvarige PBS-serie Joy of Painting. Og vi elskede at se ham tilfældigt male et fejende landskab komplet med snedækkede bjerge, skat lille hjorte smulede gennem skoven og “lykkelige små træer”. 

 

Men longtime fan Chris Nervegna i New Jersey besluttede at kaste sig en Bob Ross tema maleri for sin fødselsdag – meget til glæde for internettet.

 

Sammen samledes han og hans kollega Bob Ross malerisk kærlige venner til et lille maleri parti. 

 

[TRY THIS: Tag 30 sekunder til at se disse afslappende malingsvideoer]

paint2.jpg (skyword:396305)

Så hvad betyder et Bob Ross maleri parti? Billede masser af papir, maling, bløde lærred og en maling rør klemme mængden af ​​Bob Ross fantasi for alle. Festen konceptet er let at trække i sig selv. (Det vil sige, hvis du fanger naturskønne naturbilleder er din fortè, og dine venner kan gengælde i samme kreativitetsafdeling.) Sammen med Nerveganas viral tweet, andre Bob Ross-relaterede billeder dukker op i forhold til hans parti, og de er svært at gå glip af. En lille hund, der er klædt som Bob Ross selv, er en af ​​de kan ikke-glemme ting eller rettere må-retweet-billeder.

 

I sidste ende tweeted den heldige Bob Ross fødselsdags modtager, “LOVE. MINE VENNER. BEDSTE DAG, NOGENSINDE.” Så hvad ville Bob Ross selv sige om denne særlige fest, hvis han var her i dag? Sandsynligvis noget som: “Vi kunstnere er en anden race af mennesker. Vi er en glad flok.”

 

Følelse inspireret? Du kan personliggøre en flok festballoner med lidt maling: