Chickadees viululla #spazuk #fumage #blackcarbon #harmony #musique #art #sooninboston

Spazukin (@steven_spazuk) jakama viesti

 

Kun on kyse taiteesta, yksi asia on totta: kaikki on mahdollista – jopa maalausta tulella. Hämmästyttävä tekniikka, jossa käytetään nokea liekistä kuvauksen luomiseksi, kutsutaan höyryksi, ja se on kanadalainen taiteilija Steven Spazukin erikoisuus.

 

Nopea selaus hänen Instagraminsa avulla jättää sinut kyseenalaistamaan kaiken, mitä luulit tuntevasi luonnollisen elementin. Miten paperi ei purkaudu liekkiin? Miksi hän valitsi tämän välineen? Nämä olivat kaikki kysymyksiä, joita me kysyimme ennen kuin saavuimme lahjakkaalle käsityöläiselle, jossa hän ilahtui paljastavansa inspiraation takana, mitä hän kutsuu “savuinen, kuvitteellinen ja harjoitettu taidetta”.

 

[TARKISTA INSPIRAATIO: 31 DIY Ideoita, joita et ole koskaan kokeillut ennen]

 

Kardinaali #soot #spazuk #birdsofinstagram #cardinals #fumage #fineart

Spazukin (@steven_spazuk) jakama viesti

 

Yhteistyösivustolla suositun kevyemmän brändin Zippon kanssa Steven mainitsee, että tulipalon käsitteeseen tuli hänen unelmansa. Hän kuitenkin kertoi meille, että prosessi on ollut jo jonkin aikaa. “He sanovat taidekirjoista, että surrealistinen liike otti käyttöön 1936, mutta sanon, että heitä käytettiin etupäässä uuneissa … useimmiten käytän sitä puhuttaessa elämän haavoittuvuudesta.” Tässä tekniikassa vaikutelmia käytetään käyttämällä avotulen savua, kuten kynttilää, ottelua tai kerosiinilamppua paperilla tai kankaalla.

 

 

Myydään eilen Papier #confidential -kiitoksessa kiitos uusista kumppaneista @ station16

Spazukin (@steven_spazuk) jakama viesti

 

On olemassa eräänlainen henkinen elementti katsomaan häntä työskentelemään, siirtämällä liekkiä tyhjästä kankaasta, luomalla mestariteos hiiltyneestä jäännöksestä. Ja niin se tuntuu erinomaiselta, että Steven käyttää veneilyään lisätäkseen tietoisuutta globaaleista ja ympäristöasioista. Hänen työnsä usein korostaa uhanalaisia ​​lajeja, kuten afrikkalaisia ​​norsuja ja sarvikuonoja ja tuo esiin ekosysteemimme “haavoittuvuuden” yleisen epäpuhtauden – noki.

 

Mutta samalla tavoin kuin maapallo, tämä noki on hauras, Steven sanoi. Yksi väärä liikunta voi aiheuttaa ei-toivottuja merkkejä. Sano esimerkiksi, että hän haluaa poistaa pölyä ja puhaltaa paksulla kankaalla, jos hän satuttaa vahingossa (mikä voi joskus tapahtua), jäljellä on jäljellä valkoisia pilkkuja. Ole varovainen!

 

Avoimen liekin kanssa työskentelevien erilaisten haasteiden lisäksi Steven korostaa, että hänen työnsä on säilytettävä “erittäin hienolla” lakkakerroksella ennen kuin se voidaan näyttää. Hänen viimeisimmän näyttelynsa oli Adelson Galleriesissa Bostonissa, mutta hän tarjoaa sivistyksellistä näkemystä elämässään (luetaan luova prosessi) sosiaalisessa mediassa, koska, kuten hän sanoo, “minulle oli aina selvää, että elämäni olisi taidetta .”

 

Mitä mieltä olet höyrytyksestä – yrititkö sitä? Katso Spazukin tekniikka toiminnassa: