juhlia crafts pink party supplies table

Valokuvaus: Michaelin hyvä

Kuvittele tämä: kävelet paikalliseen Michaelsin myymälään ja löydät osapuolten käytävän kaikesta Martasta. Tämä on nyt todellisuutta meidän elämäntapa-asiantuntijan Martha Stewart Celebrations -malliston kanssa! Michaelsin 45 tukemiseksith syntymäpäivänä Martha on käynnistänyt uuden valikoiman juhlatarvikkeita ja sisustusta 10 kauniissa teemassa, jotka vaihtelevat eloisasta Pink Ombré -tapahtumasta ja kesäisin Indigosta hölynpitäväksi ja hienostuneeksi Sterlingiksi. Jokainen teema sisältää ainutlaatuisen puolueen suunnittelun valikoiman – löydät tuotteita, kuten garlands, table runners, favours-alukset ja ristikkäisnäyttelyt, jotka näyttävät hauskanpidon kaikkiin teemoihin (Black & White -tuotteisiin kuuluu prop kit, joka on loistava valokuvakodit).

 

Pidä lukemista, kun korostamme muutamia tarvitsemattomista tuotteistamme ja aloitamme seuraavan juhlan suunnittelun Marthan ja Michaelin kanssa!

 

[ÄLÄ KOSKAAN: 10 vinkkejä helpottamaan puolueen suunnittelua]

juhlia crafts indigo birthday party decor cake

Valokuvaus: Michaelin hyvä

Eräs design-elementti, jota rakastamme tästä uudesta kokoelmasta, on koordinoituja väripaletteja ja aksentteja, jotka vetävät jokaisen teeman yhteen. Sekoitus- ja ottelumallit tuovat näkyvästi mielenkiintoa puolueesi järjestämiseen ilman, että ylivoimaava tila ja yhtenäinen väkyteline vie arvaamattomia levyjä ja lautasliinoja pöydän rynnistä. Indigo-teemalla polka-pisteitä ja kukka-purskeita yhdistyvät täydellisesti samanväriseen sinivalkoiseen väripalettiin. Kohoava aksentti, kuten tupsu nauhat, sitoo kukkakimppu ja sormet koristellaan samalla yksityiskohdalla.

 

[LEARN: 17 Legit syitä heittää puolueen jokaisena päivänä]

juhlia crafts blue wall party supplies table

Valokuvaus: Michaelin hyvä

Pom-poms, garlands ja ruusukkeet, oh my! Luo upea näyttö ripustamalla useita tuotteita yhdessä – buffetpöydän takana tai osapuolten sisäänkäynnin yläpuolella – kuten olemme tehneet Blue Ombré -teemalla tai hajottamalla ne huoneen määrittelyyn ja suunnitteluun. Jokaisessa Juhla-teemassa löydät lateksin ja mylarin ilmapalloja, erilaisia ​​garlandia, ruusukkeita ja roikkuvia lyhdyt eri väreissä ja kuvioissa. Valitse suosikki-koristeet erikseen samalta teemalta tai poimi eri teemoista, jotta voit luoda ulkoasun, joka on ainutlaatuinen tyyli. Etkö voi päättää, mitkä koristeet näyttävät parhaiten? Osta sisustussarja, joka sisältää kaiken mitä näet Blue Ombré -mallissa!

juhlia crafts lemon meyer party supplies table

Valokuvaus: Michaelin hyvä

Herkullinen menu vaatii kauniisti sisustettua pöytää! Matching-lautaset, lautasliinat ja juoma-aineet tekevät sinulle näyttävän lopulliselta järjestäytyneeltä emännältä ilman tavallista stressiä, jota juhlatilaisuus voi tuoda. Koristele pöydällä paikkakortteja, doilioita ja konfettiä – kaikki saatavilla suosikkijuhlallisuutesi teemassa. Pirteä Meyer Lemon -mallisto sisältää maitotuotteita ja gingham-tulosteita, jotka on siirretty paikan asetuksista suosikkeihin ja koristeluihin.

juhlia crafts iridescent party supplies

Valokuvaus: Michaelin hyvä

Ovatko sinun täysin mustat cupcakes täydellisiä ilman yksisarvikeita? Olisiko lyönti maultaan makea, ellei seisoisi tähtipenkillä olleita olkia? Emme ajattele! Järjestä juhlatunnelma ruokapöydästä jälkiruokapariin kaksikerroksisella palvelimella, monikäyttöisillä kauiduilla, tarjoiluastioilla ja pussin hoitamiseksi. Emme voi päästä yli kauniin ihmemaa, jonka Iridescent teema hohtavat metalliset aksentit ovat luoneet!

 

[MITEN: Fairy Light Jars]

juhlia crafts props party supplies table

Valokuvaus: Michaelin hyvä

Jokainen Instagram-rehu kiittää sinua, kun laitat tämän kuvapankkiin sopivan paketin! Luo hauska tausta taivaan seinää vasten ilmapalloja, roikkuvat lyhdyt ja seppeleet. Voit valita muutamia koristeellisia kohteita kulta- ja mustavalkoisista teemoista metalliseen ulkoasuun tai lisätä värillistä väriä lisäämällä kohteita Pink Ombré -teemalla.

juhlia crafts mint blush party supplies table

Valokuvaus: Michaelin hyvä

Anna vieraasi viettää palan hauskaa kauniisti käärittynä, joka sopii puolueesi teemaan! Kuinka suloiset ovat Mint & Blush -teemojen faux ruusut (täydellinen sukupuolen paljastava puolue!)? Paketin karkkeja, minttuja tai leivonnaisia ​​ja järjestää ne lähellä juhlatilaan, jotta vieraat voivat napata ulos.

 

Nyt, kun suosikki teesi on valittu, osta Martha Stewart Celebrations -mallisto Michaelsin verkosta ja myymälöistä!