jääkaappi-058-d111026.jpg

Valokuvaus: Bryan Gardner

1. Poista ruoka

Milloin on hyvä aika suunnitella syväpuhdas? Kun löydät itsesi sanomalla, “Ei ole mitään syötävää!” Vähemmän ruokaa jääkaapissa tarkoittaa vähemmän esineitä valmistelemaan suurta pesuohjelmaa. Aseta elintarvikkeet, jotka ovat siellä jäähdyttimessä, kunnes olet valmis palauttamaan ne puhdistukseen.

 

2. Pyyhi sisustus

Liu’uta hyllyt ja lokerot. Puhdista jääkaapin sisäpuoli liuoksella, jossa on kaksi ruokalusikallista soodaa ja yksi quart kuuma vesi. (Elintarvike imee hajuja, joten on suositeltavaa käyttää puhdistamattomia, mietoja puhdistusaineita.) Huuhtele kostealla liinalla ja kuivaa sitten pyyhkeellä. Liota irrotettavat osat samaan liuokseen; kuivaa, huuhtele ja kuivaa.

 

3. Kuivatusvetopannu

Irrota pohjan säleikkö löytääksesi tippuvesipannu jääkaapin alle. Jos se on täynnä vettä, pyyhi se paperipyyhkeillä, vedä sitten ulos ja pese pannu lämpimällä, saippuavedellä. Puhdista paikoilleen kiinnitetyn tippapannun kääri imukykyinen liina pitkän käden harjan pään ympärille; pullo se lämpimään, saippuaveteen ja puhdista pannu.

 

4. Pölykäämit

Jotta laitetta voidaan käyttää tehokkaasti, irrota se ja käytä käämihihnaa tai tyhjiön räystäskiinnitystä puhdistamaan lauhduttimet kahdesti vuodessa. “Mallit, joiden päällä on käämiä, tulisi imuroida useammin. Sama koskee yksiköitä kotiin, jossa on lemmikkejä “, Attanasio sanoo.

 

5. Puhdista ulkopuoli

Pyyhi ovet lievällä saippualla ja vedellä kostutetulla liinalla. Anna kahvojen ympärillä olevat alueet erityistä huomiota, koska ne usein pilkotaan sormenjälkien avulla. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ulkopintoja käytetään ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ruiskulla ja pyyhi viljan suuntaan. kuivaa rainan estämiseksi.

 

Luuletko, että sinulla on vaikeuksia muistaa kaikki tämä? Tulosta tämä tehtäväluettelo ja ripusta se … hyvin, jääkaappi!

 

Ja jos tunnet tarpeeksi innostuneeksi syväpuhdistukseen muilla keittiökalusteilla, tässä on vaiheittaiset ohjeet siitä, miten saavat jokaisen suuren kohteen.

 

Sillä välin pidämme parhaana keinona järjestää jääkaappi: