Yumi Okita textile moths

Valokuvaus: Yumi Okita

Tällä kertaa vuodesta ei ole pulaa hyönteisistä ja muista mielikuvista siivekkäisistä bugeista, kuten monarkiaiset perhoset ja kiireiset bumblebees fluttering noin. Vaikka jokainen elävä hyönteinen on todellinen äidin luontainen elävän taiteen muoto, yksi bug-harrastaja luo omat versiot hyönteisistä innolla kirjonta tyylitelty tekniikka.

 

Kuitujen kirjontaartisti Yumi Okita luo huomattavia brodeerattuja perhosia ja yksityiskohtaisia ​​siivekkäisiä lepikoita. Nämä valmistetut raaput voivat vain olla kilpailija on todellinen asia. Näet, se on herkkä yksityiskohtia, jotka asettavat hänen critters toisistaan ​​räikeästi ympäri.

 

[ÄLÄ KÄYTÄ: Nämä koristellut bugit tehdään ylimääräisen tekniikan avulla]

Yumi Okita textile moths

Valokuvaus: Yumi Okita

Vaikka lepakkoja ei aina ymmärrä heidän kauneutensa vuoksi, Yumi löytää keinon tehdä hänen kirjaillut siivekkäiset ystävät ihmettelemättömäksi ja hämmästyneeksi. Hänen huomionsa on yksityiskohtia ja värejä, jotka luovat hänen luomuksiaan muustakin.

 

Huomattava hyönteisen koko (noin jalka pitkä) ja ainutlaatuinen yhdistelmä langan, värin ja hyönteisten yksityiskohdat antavat mahdollisuuden omien malliensa omaperäisyydelle. Monissa tapauksissa hänen vikojaan on yhdistetty kangasta ja käsinmaalatut yksityiskohdat. Myöhemmin hän lisää ylimääräisen suunnittelukerroksen kirjaamalla muita siipi-ominaisuuksia, kun hyönteisen runko on rakennettu faux-turkista.

Yumi Okita textile moths

Valokuvaus: Yumi Okita

Oman sanojansa mukaan Yumi kertoo hänen karvaavista brodeeratuista hyönteismalleistaan: “Sarja kasvitieteellisiä ja hyönteisten kuituveistoksia. Käsin maalattu puuvillakangas, joka on päällystetty kerrosten kanssa, luo tekstuuria ja väriä.” Hän jatkaa, “Yritän tarttua luonnon realismiin ja sitten manipuloida mielikuvitukselliseen maailmaan.”

 

Mitään yksityiskohtia ei ole liikaa, koska Yumi varmaankin sisällyttää kaikki luonnolliset elementit, jotka vaihtelevat wispy-antennista suurille bug-silmille. Henkilökohtaisesti, jos leikat eivät ole suosikkisi, Yumin laajalti kirkkaat perhoset tekevät mielikuvituksesi lennossa. Yumi ehdottaa, että kaikki hänen vikojaan voidaan näyttää missä tahansa, joko koukulla seinällä tai vapaalla seisomalla pöydällä. Voit ostaa hänen hyönteissuunnittelunsa Etsyn myymälästä ja seurata häntä Facebookissa uusista vikapäätöksistä.

 

Tunne inspiroi? Katso kuinka ompelet kankaan kukat: