puhtaan liuskekivi-cover.jpg

Jokainen tämän tilavuuden resepti sisältää täydelliset ravitsemustiedot – kalorit, rasva, proteiinit ja kuidut.

Syöminen puhdas on niin paljon, kuinka syömme kuin syömme. Kuten me kaikki tiedämme, molemmat vaikuttavat yleiseen hyvinvointiimme. Keskittyminen kokonaisiin (ei jalostettuihin) elintarvikkeisiin – tuoreet tuotteet, täysjyvät ja vähärasvaiset proteiinit – on todistettu reitti terveelle terveydelle. Mutta syöminen tarkoittaa myös aterioiden valmistelua tyhjästä – ja ottaa aikaa nauttia maista, ilman häiriöitä. Se on lähtökohtana “Clean Slate”, joka on enemmän kuin vain keittokirja. Mukana 160 herkullista, ravitsevaa reseptiä, jotka on järjestetty lukuiksi aamiaiseksi (“Replenish”), mehut ja smoothieet (“Reboot”), lounaat (“Recharge”), välipaloja (“Reenergize” ja jälkiruokia (“Relax”) – saat luotettavia ravitsemuksellisia neuvoja luotettavilta asiantuntijoilta ja muilta olennaisilta tiedoilta. Ajattele “Clean Slate” yhdestä lähdekoodista, joka auttaa sinua tekemään parhaiten ravitsevia valintoja, muodostamaan hyviä ruokateippiä ja nauttimaan terveellisestä suhteesta ruoan kanssa.

laskut-fantasia-022-d110743.jpg

Valokuvaus: Johnny Miller

Oikeat välipaloja auttavat pitämään energian taso tasaisena keelenä. Nämä leviämiset – ja niiden dipperit – ovat myös maukkaita keino syödä enemmän vihanneksia.

Hanki paahdetun Beet-White Bean Hummus Resepti

Hanki puna-pippuria ja pähkinäpohjaa granaattiomakeisella reseptillä

pasta-with-lehtivihannekset-vihreät-mbd109398.jpg

Valokuvaus: Johnny Miller

Ateria täysjyväpasta, pimeää lehtivihannetta, paahdettua pinjansiemeniä ja sitruunamehua ja haju on nopea ja mauton – ja hyvä myös sinulle.

Hanki Spaghetti Collard Greensin ja Lemon Reseptin kanssa

ruskea-riisi-lohi-162-d110743.jpg

Valokuvaus: Johnny Miller

Hyödynnä iltapalaa keskittymällä korjaaville, proteiinipakattuihin ruokiin, kuten avaradaan ja ruskeaan riiseen.

Hanki ruskea riisi lohi, avokado ja paahdettu Nori resepti